Module websiteOm het jou als ZZP’er zo gemakkelijk (en budget-vriendelijk) mogelijk te maken, hebben wij een modulesysteem ontwikkeld waarmee jij je website naar eigen smaak, wensen en budget kunt inrichten. Je neemt simpelweg alleen de modules af die jij wil gebruiken.

Deze module-website wordt gemaakt met WordPress, dit is een bestaand software pakket met een content management systeem, waardoor jij zelf aanpassingen kunt doen en je dus je website zelf kunt beheren.

Naast de WordPress-software heb je ook een theme nodig. Een theme bepaalt de layout van je website. Er zijn gratis themes op het internet beschikbaar en ook themes die je kunt kopen.

Wij werken met het The7 Theme, omdat dit theme enorm veel mogelijkheden en een professionele uitstraling heeft. Je kunt hier een demo vinden van wat er met dit theme mogelijk is: http://the7.dream-demo.com/

Daarnaast installeren we plugins om je website te beveiligen tegen spam.

Starten met je website

Het starttarief, voor het installeren van WordPress, het installeren van spamfilters en het aankopen in installeren van het The7 Theme bedraagt bij De Conversie Academie € 135,- excl. BTW. Daarbij moet je rekening houden met het aankopen van een domeinnaam en hosting (bij Mijndomein.nl bijvoorbeeld betaal je hiervoor vanaf € 39,- per jaar incl BTW (prijs juni 2015)).

Wanneer je je het werken met het The7 Theme zelf eigen maakt, kun je voor een bedrag van € 174,- dus al een professioneel uitziende website hebben. (houd er rekening meer dat de demo laat zien wat er allemaal kán met het theme, maar dat elke pagina nog wel samengesteld moet worden. Het theme is in beginsel ‘leeg’)

Echter, themes worden steeds uitgebreider, ze bieden steeds meer mogelijkheden en menig theme wordt daarmee lastiger te doorgronden. Zeker als je er niet in thuis bent, kan het behoorlijk wat tijd opslokken om uit te zoeken hoe het theme werkt en hoe jij de website creëert die jij wenst.

Zie je dat niet zitten?

Gebruiksvriendelijk voor een betere conversieHeb je niks met al die software, themes en plugins of heb je geen tijd of zin om het allemaal uit te zoeken?

Dan doen wij het voor je.

We kunnen ons levendig voorstellen dat je naast je eigen vakgebied, geen zin hebt om een WordPress expert te worden. Via de link onder aan deze pagina vind je de modules waarmee jij je website kunt opbouwen. Het enige dat je hoeft te doen is de gewenste modules aanklikken.

Wat jij nu alleen nog hoeft te doen is het aanleveren van teksten, kleurnummers, fonttypes en foto’s.

Hoe werkt de shop?

Elke module, die jij in je website kunt gebruiken, staat in de shop. Bij elke module staan de kosten en een afbeelding van waar deze module op je website komt te staan en hoe deze eruit ziet. Tevens vind je er de informatie die je voor deze betreffende module moet aanleveren, zoals bijvoorbeeld een kleurnummer of een foto.

We streven ernaar om jouw website binnen twee weken klaar te hebben. (Wel één week nadat jij de laatste informatie hebt aangeleverd. Dus als jij traag bent met aanleveren, vertraagt ook de oplevering van je website)

Stappenplan om een module-website te bestellen

  1. In de shop zie je een foto van elke module die jij kunt kiezen. Wanneer je een module aanklikt, Module Website klaarkomt hij op een overzicht te staan. Je weet dus altijd hoe duur je website is op dat moment. Wanneer je toch besluit dat je een module niet wil, dan kun je hem met één klik weer van het overzicht verwijderen.
  2. Als je klaar bent en alle modules die je wenst staan in het overzicht, dan verzend je de bestelling.
  3. Wij sturen je een mail met een opgave van alle informatie die we graag van je willen ontvangen, samen met een overeenkomst.
  4. Jij tekent, nadat je deze hebt gecontroleerd, de overeenkomst en mailt deze terug naar ons. Zodra de getekende overeenkomst is ontvangen, gaan wij voor je aan de slag.
  5. Wanneer de website af is, nemen we deze samen door, zodat we, waar jij nog niet tevreden over bent, kunnen aanpassen. Pas als je helemaal tevreden bent met je website, zetten we hem over op jouw eigen domein.
  6. De Conversie Academie hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Mocht je na aanpassingen toch niet tevreden zijn over je website, dan sturen we je geen factuur. We nemen zonder verder gezeur afscheid van elkaar.

Wil jij voor jouw onderneming een professionele website voor een goede prijs?

Bekijk dan onze shop met de modules en maak je keuze:

https://deconversiecoach.nl/shop/

 

 

 

 

This is a Bottom section. You can edit it or choose a ready-made design 

>