Ben jij ook wel een gefrustreerd als je uren bezig bent geweest met het maken van een offerte en vervolgens je nooit meer iets van de prospect verneemt? Vraag je je wel eens af of je deze tijd beter had kunnen besteden? Er zijn namelijk prospects die je afpoeieren met de opmerking: “Maak maar even een offerte”. Omdat ze het moeilijk vinden om te zeggen dat ze geen interesse (meer) hebben. Ondertussen ben jij een paar uur zoet met het maken van een kansloze offerte.

Ook wanneer prospects je bellen omdat ze je website hebben gevonden en aangeven dat ze interesse hebben in de dienstverlening, is het niet altijd een goed idee om alles aan de kant te gooien om een offerte te maken. Weet jij welke vragen je moet stellen, om te kijken of deze prospect een serieuze kandidaat is, of dat je je de tijd voor het maken van een offerte beter kunt besparen?

Voer eerst een goed gesprek voordat je een offerte maakt…

90% conversie door perfecte offerteAls je dit soort situaties wil tackelen en de kans wil optimaliseren dat jouw offerte de ‘winnende offerte’ wordt, volg dan het programma:

“Winnende Offertes: Van Aanvraag Tot Opdracht” van Dennis J. Jansen.

Dennis bereikt zelf met zijn, door de jaren heen aangescherpte, methode een conversie van 90,3%!

In dit programma ontdek je op hoeveel manieren je ervoor kunt zorgen dat jouw offerte boven de rest uitsteekt. En dat gaat in 78% van de gevallen niet om de prijs!

Denk niet dat een offerte gewoon een stukje tekst is en ‘dat de klant wil of niet’. Je kunt je prospect sterk be├»nvloeden in jouw richting, met een goed gemaakte offerte!

Dus, als je een hogere offerte conversie wil…

Wil je geen tijd meer verdoen met het maken van bij voorbaat kansloze offertes en niet meer horen ‘We hebben toch voor iemand anders gekozen’, volg dan het programma van Dennis. Via deze link ga je naar de verkooppagina van dit superwaardevolle product. Als je deze training volgt en alle tips toepast, weet je (bijna) zeker dat jouw offerte de winnende offerte zal zijn. (90,3%!)

Als je het programma aankoopt, krijg ik commissie daarover. Ik zou het je echter niet aanraden als ik er niet heel enthousiast over zou zijn. Maar wil ik je er wel alvast voor bedanken.

Ik wens je super veel succes met je toekomstige offertes!

This is a Bottom section. You can edit it or choose a ready-made design 

>