Wat kan ik voor je doen?

  • Totale website optimalisatie
  • Bestaande webteksten aanpassen met zoekwoorden
  • Nieuwe webteksten schrijven (met zoekwoorden)
  • Blogartikelen schrijven
  • Woordonderzoek doen
  • Logo maken
  • WordPress website bouwen (aangepast aan jouw wensen)
  • Social media accounts aanmaken en bijhouden
  • E-mail marketing organiseren
  • Ontwerpen van brochures, buttons, widget afbeeldingen etc.

Als je wil dat ik je maandelijks een paar uurtjes help, dan doe ik dat graag. Als je één keer mijn hulp wil inschakelen, laat het maar weten. Je kunt één of meerdere onderdelen uit bovenstaande lijst kiezen. We kunnen samen bespreken wat je nodig hebt en hoeveel budget je daarvoor hebt.

Vul hier je gegevens in als je je bezig wil houden met je expertise en niet met alles eromheen.

Ik hoor graag van je!

Hartelijke groet,

Daniela

This is a Bottom section. You can edit it or choose a ready-made design 

>